Menu

Over BeauNique

Professionele huidverbetering én huidverzorging staat hoog in het vaandel bij Beaunique. Bij de eerste kennismaking maak ik een vakkundige huidanalyse van uw huid. Op basis daarvan geef ik deskundig advies om samen met u tot een optimale huidverzorging te komen.

Ik werk uitsluitend met geselecteerde top cosmetica merken en geavanceerde apparatuur en volgens de nieuwste technieken. In het sfeervolle instituut in Overveen adviseer ik u graag over het gebruik van de producten voor thuis, zodat u uw thuisverzorging tussen de behandelingen door op gelijkwaardig niveau kunt voortzetten. U wilt toch ook het beste voor uw huid?!

Foto's van de salon

Nicole Pappot

Eigenaresse van BeauNique

Na mijn 4-jarige studie tot schoonheidsspecialiste (basis- en voortgezette opleiding) en vele vakgerichte cursussen en workshops in de afgelopen jaren, ben ik nu reeds 25 jaar allround schoonheidsspecialiste. Naast het geven van vele klassieke gezichtsbehandelingen ben ik gespecialiseerd in duurzaam ontharen, natuurlijke huidverjonging (anti-ageing) en huidoneffenheden verwijderen. Ik verheug mij erop om samen met u uw huid in optimale conditie te krijgen. U bent van harte welkom!