Menu

Microdermabrasie

Microdermabrasie vernieuwt op gecontroleerde wijze het huidoppervlak. De microdermabrasie behandeling maakt de huid direct glad, zacht en jeugdig. Met deze behandeling wordt op effectieve wijze de huid ontdaan van dode huidcellen en wordt de aanmaak van collageenvezels gestimuleerd. Pigmentvlekken, grove poriën en acné-littekens en fijne rimpeltjes worden zichtbaar minder.

Hoe werkt de Powerlite Peeler?

Microdermabrasie met de Powerlite Peeler is voornamelijk gericht op gelaatsverjonging en littekenvervaging. Het is een zeer krachtige en effectieve manier om de huid te vernieuwen.

Met de Powerlite Peeler wordt door middel van zeer fijne kristallen de bovenste laag van de opperhuid verwijderd. De kristallen worden op de huid gespoten en daarna meteen weer opgezogen samen met de dode huidcellen. Er worden op deze manier dunne laagjes huid gelijkmatig en gecontroleerd verwijderd.

Wat is het resultaat?

Microdermabrasie met de Powerlite Peeler is de meest natuurlijke, maar tegelijkertijd minst ingrijpende methode om uw huid structureel te verbeteren. De methode is geheel pijnloos. Door de microdermabrasie wordt de heropbouw van de huid gestimuleerd, de elasticiteit van de huid verbeterd en de huid ziet er vitaler en jonger uit. Daarnaast kan de vernieuwde huid veel beter werkzame stoffen uit uw dagelijkse huidverzorging opnemen.

Op deze manier zal uw huidverzorging veel meer effect en zichtbaar resultaat hebben. Voor een effectief en duurzaam resultaat wordt, afhankelijk van uw huidtype, een kuur van een aantal opeenvolgende behandelingen aangeraden. Daarna kunt u het resultaat bijhouden met bijvoorbeeld één behandeling per maand. De behandeling geeft geen belasting in het dagelijks leven. Na afloop kunt u gewoon weer aan het werk. Uw huid zal er wellicht wat doorbloedt uitzien.

Voor wie is de Microdermabrasie geschikt?

De Microdermabrasie behandeling is geschikt voor ieder huidtype, ook voor de donkere en gevoelige huid. De intensiteit van de behandeling wordt door de huidspecialiste afgestemd op huidtype en huidconditie. Met de Powerlite Peeler kunnen o.a. de volgende indicaties worden behandeld:

  • Zonbeschadigde huid
  • Verslapte huid, fijne lijntjes en ondiepe rimpels
  • Gelaatsverjonging voor de verouderde huid
  • Vervaging van chirurgische littekens
  • Futloze en vermoeide huid
  • Acne huid en acne littekens
  • Grove poriën, onzuivere huid
  • Rokershuid
  • Oppervlakkig pigment

Mijn admissies is om tot 3 weken na de behandeling dagelijks een Sunblock SPF 30 te gebruiken en voorzichtig te zijn in de zon.

 

Zie prijslijst