Menu

Mesotherapie

Wat is Mesotherapie?

In het woord mesotherapie zitten de woorden Meso en Therapie. MESO = mid dermaal = midden in de huid en THERAPIE staat voor: (Para)medische. Mesotherapie is een behandeling die zowel met als zonder naald wordt toegepast met als doel: huidverbetering/ huidverjonging.

Ik werk met de naaldloze mesotherapie methode, de “HC3 Skinshooter”.

Door middel van super-electroporatie en electro-osmose techniek opent de Skinshooter de waterkanalen van de huid. De pro-actieve werkstoffen worden doeltreffend getransporteerd en daar vrijgegeven, waar ze het meeste nodig zijn….in de onderste laag van de opperhuid.

Het is een behandeltechniek voor zowel gezicht en hals, waarbij er een actief serum met o.a. hyaluronzuur met behulp van apparatuur voor een zichtbare verbetering van de huid pijnloos en doelgericht in de huid wordt ingebracht.

Mesotherapie vervaagt fijne lijntjes en rimpeltjes, herstelt de vochtbalans en de huid krijgt weer een jonge en frisse uitstraling.

Hoe werkt Mesotherapie?

Wanneer we ouder worden verliest onze huid collageen en elastine en daarmee haar elasticiteit en vitaliteit. Door het inbrengen van de actieve serums, afgestemd op uw huidconditie, worden fibroblasten (= cellen van de lederhuid) aangezet tot het aanmaken van collageen. Door de aanmaak van collageen te stimuleren wordt het bindweefsel weer veerkrachtig en elastisch. Bovendien houden de serums veel vocht vast, waardoor de huid wordt gehydrateerd. Uw huid wordt gladder, steviger en deze zal minder snel verslappen.

Vanaf welke leeftijd wordt Mesotherapie geadviseerd?

Ik raad u aan om op jonge leeftijd (30 +) met Mesotherapie te beginnen en de behandeling regelmatig te herhalen, dit is afhankelijk van het gewenste resultaat.  Na een kuur van 6 behandelingen (1 x per week) kunt u deze behandeling het beste elke 3 tot 6 maanden herhalen.

Zie prijslijst