Menu

Duurzaam ontharen

I.P.L. Lichtsflitsontharen

Nooit meer scheren…. Dromen we daar niet allemaal van?

Met duurzaam ontharen behoren scheren, harsen, epileren en ontharingscrèmes definitief tot het verleden. De meest voorkomende methode is IPL ontharen.

IPL ontharen is het best toepasbaar bij een lichte huid en donkere haren. Heeft u een donkere huid of blonde, witte of rode haren, dan biedt Elektrisch ontharen uitkomst.

Intakegesprek

Voorafgaand aan de behandeling vindt er altijd een gratis intakegesprek plaats. Voor een optimaal resultaat bespreken we de mogelijkheden en stellen we een behandelplan vast.

IPL methode

Met de technisch hoogwaardige IPL methode wordt in de haarfollikel licht omgezet in warmte waardoor de haarwortel duurzaam, pijnloos en veilig wordt vernietigd. Het IPL apparaat wordt op het huidoppervlak geplaatst, waarna het gewenste huidgebied met opeenvolgende flitsen wordt behandeld.

Wij behandelen tevens couperose en pigmentvlekken met de lichtflitsmethode.

Behandelperiode

Tussen de opeenvolgende behandelingen ligt een periode variërend van 3 tot 8 weken. Vanwege de haargroeicyclus zijn er meerdere behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken.

Gemiddeld zijn 8 behandelingen nodig voor een bevredigend eindresultaat. Om het resultaat van de kuur optimaal te houden, adviseren wij ieder jaar tenminste één onderhoudsbehandeling te ondergaan.

Vergoeding mogelijk
IPL ontharen in het gezicht wordt vaak vergoed, in sommige gevallen geldt dit ook voor lichaamsbehandelingen. Raadpleeg hiervoor uw ziektekostenverzekeraar. BeauNique is volledig ANBOS gecertificeerd op het gebied van duurzaam ontharen en wordt dus erkend door uw ziektekostenverzekeraar.

 

Zie prijslijst