Menu

Beautytec SIM

Met de Beautytec SIM kan ik uw huidconditie effectief verbeteren door de combinatie van ultrasone golven en hoogvolt. Beautytec Sim werkt met ultrasone golven, dit zijn de golven waar ook baby echo’s mee worden gemaakt. Veiliger kan dus niet. De huidcellen worden als het ware een beetje uit elkaar getrokken, zodat het verzorgingsproduct tot de onderste laag kan doordringen.

Behalve geluidsgolven, kan dit apparaat ook impulsen geven met een hoog voltage. Zo ontstaat een soort fitness voor het gezicht: bindweefsel, immuunsysteem, lymfewerking en spiertonus worden gestimuleerd, net als de doorbloeding. Het voelt aan als een lichte tinteling, het is de ideale voorbereiding op verdere behandeling. Dit is ook erg geschikt voor mensen met een zeer gevoelige huid of een huid die kampt met andere huidproblemen.

Verzorgingsproducten kunnen dan al snel een allergische reacties opleveren. Door de behandeling met Beautytec Sim wordt het immuunsysteem weer in balans gebracht, waarna we het probleem kunnen verhelpen.

Huidindicaties:

  • verslapte huid
  • vochtarme huid

 

Zie prijslijst